by procito

Yhteiskuntavastuu

Yrityksenä olemme aina halunneet toimia vastuullisesti ja vaalia yhteisiä arvojamme. Uudessa urheiluverkosto.fi -palvelussa isoa roolia näyttelee luonnollisesti myös hyväntekeväisyys, joka on aina ollut meille sydämen asia ja jota olemme myös pitkään tehneet. Virallisten yhteistyökumppaniemme ja kumppaniseurojen avulla tämä on mahdollista. Meidän kautta asiakasyritykset ovat jo vuosia lahjoittaneet mm. ottelulippuja ja fani- ja oheistuotteita vähävaraisille, olemme olleet keräämässä rahaa Tampereen lasten sairaalalle sekä tehneet koulukampanjoita esimerkiksi jääkiekon nuorten U-18 MM-kisojen yhteydessä. Nyt uuden Urheiluverkosto.fi alustan kautta hyväntekeväisyyskampanjat ovat entistäkin suuremmassa ja näkyvämmässä roolissa. Haluamme kasvattaa hyväntekeväisyys projektejamme entisestään ja nyt niissä mukanaolo ja kampanjoiden edistymisen seuranta on myös teille yhteistyökumppaneina helppoa ja läpinäkyvää.

Vihreät arvot ovat meille tärkeitä ja pyrimmekin digitalisoitumaan toiminnassamme vuosi vuodelta enemmän ja enemmän. Tällä tarkoitamme sitä, että myös me haluamme vähentää niin paperin kuin muunkin fyysisen materiaalin käyttöä ja siksi pyrimme digitalisoitumaan ja siirtämään tarjoamiamme palveluita mahdollisimman paljon verkkoon.

Urheiluverkosto.fi on rekisteröity tavaramerkki ja takaa yksinoikeuden tavaramerkkiin, sekä antaa tavaramerkin haltijalle oikeuden kieltää muita käyttämästä samaa tai samankaltaista merkkiä. Tavaramerkki on ennen kaikkea kuluttajille tae tavaran ja palvelun laadusta.