by procito

Pääyhteistyökumppanit

Urheiluverkosto.fi viralliset pääyhteistyökumppanit:

 

Tiedämme, että menestyminen vaatii valtavasti kovaa ja pitkäaikaista työtä mutta silti onnistuminen on usein haastavaa. Onnistumista ja menestymistä kuitenkin helpottaa, kun rinnalla on loistavia yhteistyökumppaneita ja lahjakkaita osaajia. Haluammekin tässä alla esitellä meidän mahtavat pääyhteistyökumppanit, joiden kanssa aivan uudenlaisen digitaalisen Urheiluverkosto.fi alustan kehittäminen, ja ylläpitäminen on mahdollista.

Hope Ry

Hyväntekeväisyys on erittäin lähellä sydäntämme sekä toisten auttaminen on iso osa arvomaailmaamme. Olemme jo parin vuoden ajan tehneet yhteistyötä Hopen kanssa ja olemmekin lahjoittaneet mm. ottelulippuvouchereita vähävaraisille moneen eri kaupunkiin.

“Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.”

www.hopeyhdistys.fi